AMASYA / MERKEZ - Şehit Yılmaz Zengin Mesleki Eğitim Merkezi

Şehit Yılmaz Zengin Mesleki Eğitim Merkezi

Adres
YENİ SANAYİ SİTESİ AMASYA TOKAT KARAYOLU 15.KM KAPIKAYA MÜCAVİR FIRAT SOKAK NO4 MERKEZ AMASYA
Vizyon
ESNAF, SANATKAR,SANAYİCİ VE TÜCCARLAR İLE ÇALIŞANLARIN MOTİVASYONUNU YÜKSELTEN EĞİTİM, KÜLTÜR VE BİLİM MERKEZİ OLMAKTIR.
Misyon
İŞYERLERİNDE ÇALIŞANLARIN KALİTELİ ÜRETİM VE HİZMET YAPAN KİŞİLER OLARAK YETİŞMELERİNİ SAĞLAMAKTIR.
Başarılar
2006-2007 Eğitim ve Öğretim Yılı Proje Tabanlı Beceri Yarışması Amasya İl Birinciliği * 2007-2008 Eğitim ve Öğretim Yılı Proje Tabanlı Beceri Yarışması Üretim ve Mühendislik Teknolojisi Alanı Amasya İl Birinciliği * 2007-2008 Eğitim ve Öğretim Yılı Proje Tabanlı Beceri Yarışması Üretim ve Mühendislik Teknolojisi Alanı Bölge Üçüncülüğü * 2009-2010 Eğitim ve Öğretim Yılı Proje Tabanlı Beceri Yarışması Üretim ve Mühendislik Teknolojisi Alanı Bölge Üçüncülüğü * 2009-2010 Eğitim ve Öğretim Yılı Proje Tabanlı Beceri Yarışması Yaratıcı Sanatlar Alanı Amasya İl Birinciliği * 2009-2010 Eğitim ve Öğretim Yılı Proje Tabanlı Beceri Yarışması Yaratıcı Sanatlar Alanı Bölge Üçüncülüğü. * “İstihdam İçin Üretim, Üretim İçin Mesleki Eğitim” yurtdışı projesi * “Özel İnsanlara Özel Tasarımlar” yurtdışı projesi. * “Çıraklık Yoluyla Staj Ve Beceri Tabanlı Öğrenmeler” yurtdışı projesi.
Öğretim Şekli :NORMAL EĞİTİM ( TAM GÜN TAM YIL )
08,30-17,00
KALORİFER
Ulaşım
AMASYA BELEDİYESİ ÖZEL HALK OTOBÜSLERİ (1 NUMARALI SANAYİ HATTI)İLE SAĞLANMAKTADIR.
YOK.
Yerleşim Yeri
YENİ SANAYİ SİTESİ AMASYA-TOKAT KARAYOLU 15.KM KAPIKAYA MÜCAVİR FIRAT SOKAK NO:4 MERKEZ - AMASYA
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
MERKEZİMİZ AMASYA İL MERKEZİNE 15 KM. UZAKLIKTA AMASYA YENİ SANAYİ SİTESİNDE BULUNMAKTADIR.
Taban-Tavan Puan Bilgileri
Okulun Sınav Başarı Durumu