AMASYA / MERKEZ - Şehit Yılmaz Zengin Mesleki Eğitim Merkezi

Mrt

Merkezimizde görev yapmış öğretmenlerimizden Mehmet Nuri DERMAN’ın babası vefat etmiştir.

Merhuma Allah'tan rahmet, öğretmenimize, kederli ailesine, dost ve akrabalarına başsağlığı dileriz.

Ock

Kalfalık ve Ustalık sınavları için başvuran adayların e-sınav ücretini Bakanlığımızın ödeme sistemi vasıtasıyla ödeyebilir ve dekontu sistemden alabilirsiniz.

Ödeme yapılacak adres aşağıda belirtilmiştir. Ödemelerinizi kredi kartınız ile de ödeyebilirsiniz. Tek yapmanız gereken ödeme sonunda dekontu almanız ve merkezimize teslim etmeniz. Dekontu teslim edince sizlere e sınav giriş belgesi verilecektir.

Hepinize sınavlarda başarılar dileriz.

Mrt

Şubat 2024 sınav dönemi Kalfalık ve Ustalık Sınavlarını kazananların belgeleri ile İş Pedagojisi Kursunu başaranların belgeleri onaydan gelmiştir. Belgelerinizi hafta içi mesai saatlerinde imza karşılığı alabilirsiniz.

Şbt

Merkezimiz mezun öğrencilerinden Kadın Kuaförü Funda (KELEŞ) YOLAÇAN hakk'ın rahmetine kavuşmuştur.

Cenazesi 26-02-2024 (bugün) ikindi namazına müteakip Amasya Yolyanı Köyü mezarlığına defnedilecektir.

Merhumeye Allah'tan rahmet, kederli ailesine, arkadaşlarına, dost ve akrabalarına başsağlığı dileriz.

Ock

2023-2024 Öğretim yılı 2.döneminde sınıflarımızın okul günleri aşağıda yayımlanmıştır.

Ock

2023-2024 ÖĞRETİM YILI ŞUBAT DÖNEMİ SORUMLULUK SINAVI DERS İSİMLERİ VE SINAV TARİHLERİ AŞAĞIDA YAYIMLANMIŞTIR. ÖĞRENCİLERİN SORUMLU OLDUKLARI DERSLER LİSTESİ OKULUMUZ İLAN PANOSUNDA İLAN EDİLMİŞTİR. SINAVA GİRECEK ADAYLARA ÖNEMLE DUYURULUR. ( Not: Sınava gelirken kimlik kartınız ve kurşunkalem ve silgi mutlaka yanınızda olsun.)

Şbt

Merkezimiz Mobilya ve İç Mekan Tasarımı öğretmeni olarak görev yapan arkadaşımız Ahmet ÇİFTÇİ'nin annesi vefat etmiştir.

Merhumeye Allah'tan rahmet, ailesine ve dostlarına başsağlığı dileriz.

Mekânı cennet olsun.

Ock

01.01.2024 tarihinden itibaren yeni asgari ücrete göre hesaplanan işletme destek ödemeleri miktarları aşağıya çıkarılmıştır. İşletme destek ödemesinden yararlanmak isteyen işletmelerimizin öğrencilerimize yapacakları ödemeleri gösteren dekontları her ayın beşinci günü akşamına kadar okulumuza teslim etmeleri gerekmektedir. İlgililere önemle duyurulur.

Ock

2023-2024 Öğretim yılı 1.dönemi 19 Ocak 2024 Cuma günü sona eriyor.

Kas

Merkezimizde geçmiş dönemde Motor öğretmeni olarak görev yapmış öğretmen arkadaşımız Ferda GÖLCÜK vefat etmiştir.

Merhum Ferda öğretmenimize Allah'tan rahmet, ailesine ve mesai arkadaşlarımıza başsağlığı dileriz.

Mekânı cennet olsun.

Ağu

2023-2024 eğitim öğretim yılı Dönem başı Öğretmenler Kurulu Toplantısı 4 Eylül 2023 Pazartesi günü saat 09:30'da  yapılacaktır. Tüm Öğretmenlerimizin belirtilen gün ve saatte toplantıda hazır bulunmalarını rica ederiz.

Ock

Mesleki Eğitim Merkezimizde Kalfalık ve Ustalık Beceri sınavında uygulanacak sınav kriterleri aşağıda yayımlanmıştır.

Sınava girecek tüm adayların sınav öncesi bu kriterleri incelemeleri, istenenler ve yapılacaklar hakkında bilgi sahibi olmaları yapılacak sınavlarda başarılı olmak için önem arz etmektedir.

Tüm adaylarımıza başarılar diliyoruz.