Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023'te meydana gelen depremlerin birinci yıl dönümü dolayısıyla okulumuzda da bir tören düzenlendi.

2023-2024 Öğretim Yılı 2.Dönem 5 Şubat 2024 Pazartesi günü başlıyor. Tüm öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

Ock

2023-2024 Öğretim yılı 1.dönemi 19.01.2024 Cuma günü sona erdi. İki hafta sürecek dönem arası 5 Şubat 2024 Pazartesi günü ders başı yapılarak sona erecek. İkinci dönem ise 14 Haziran 2024 Cuma gününe kadar devam edecek.

Ock

Türkiye İş Kurumu Amasya İl Müdürlüğü tarafından öğrencilerimize seminer verildi. Seminerde görev alan iş ve meslek danışmanı Gökçe Kodal AKGÜL'e öğrencilerimize verdikleri seminer için merkezimiz adına teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Kas

Bugün 10 Kasım 2023.

Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK'ün aramızdan bedenen ayrılışının 85.ölüm yıldönümü. Evet bedenen bir ayrılış bu. Zira O idealleriyle düşünceleriyle ve bize kazandırdıklarıyla 85 yıldır aramızda. Ve nice 85 yıllarda aramızda olmaya devam edecektir.

Kas

Sayın Meral Doruk Hanımefendi ve İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mehmet Türkmen, Merkezimizi ziyaret ettiler. Ziyaretleri sırasında İl Milli Eğitim Şube Müdürleri Bedir Arslan, Hayriye Tüfekci ve kurum yöneticilerimiz ile Mobilya ve İç Mekan Alan Şefi Ahmet ÇİFTÇİ ve Güzellik ve Saç Bakım Hizmetleri Alan Şefi Mustafa GÖRKEM'de hazır bulundu.

İl Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet Türkmen, mesleki eğitimin toplumda tanıtılması ve yaygınlaştırılması konusunda Müdürlük olarak gerekli tüm desteği verdiklerini belirtti. Sayın Hanımefendi Meral Doruk ve İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mehmet Türkmen yöneticilerden kurumun çalışmaları hakkında bilgi alarak ziyaretlerini sonlandırdı.

Ekm

Kurumların ve Vatandaşların Uyuşturucu ile Mücadelede Etkin Katılımlarının Sağlanması amacıyla Amasya İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü personeli tarafından 26 Ekim 2023 tarihinde Merkezimiz idareci ve öğretmenlerine seminer verildi.

Eyl

2023 YILI AHİLİK KÜLTÜRÜ HAFTASI ÇERÇEVESİNDE AMASYA VALİMİZ, BELEDİYE BAŞKANIMIZ VE PROTOKOL ÜYELERİNİN TEŞRİFLERİYLE KÜÇÜK SANAYİ SİTEMİZİN DEĞERLİ ESNAFLARININ DA KATILIMLARI İLE OKULUMUZDA BİR PROGRAM GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Eyl

18-24 EYLÜL 2023 TARİHLERİ ARASINDA İLİMİZDE AHİLİK KÜLTÜRÜ HAFTASI KUTLAMALARI YAPILIYOR.

18 EYLÜL 2023 TARİHİNDE ÇELENK KOYMA TÖRENİ İLE BAŞLAYAN HAFTA ETKİNLİKLERİ AMASYA VALİMİZİ MAKAMLARINDA ZİYARET İLE BAŞLADI. DAHA SONRA DA AMASYA BELEDİYE BAŞKANIMIZI MAKAMLARINDA ZİYARETTE BULUNDUK. ZİYARETLERE KUTLAMA KOMİTESİ İLE BİRLİKTE İLİMİZDE YILIN ÇIRAĞI VE YILIN KALFASI SEÇİLEN ÖĞRENCİLERİMİZ DE KATILDILAR.

Ağu

2023-2024 Eğitim-öğretim yılı 1.dönemi 11 Eylül 2023 pazartesi günü başlıyor.

Tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize yeni dönemde başarılar diliyoruz.

Ağu

AMASYA ZEKİ KULOĞLU İŞLETMESİNDEN OKULUMUZA YAPILAN DESTEK İÇİN SONSUZ TEŞEKKÜRLER.