Tem

AMASYA BAKRAÇ SÜT ÜRÜNLERİ İŞLETMESİNDEN OKULUMUZA YAPILAN DESTEK İÇİN SONSUZ TEŞEKKÜRLER.

Tem

Millî Eğitim Bakanlığı, Mesleki Eğitim Merkezlerinde okul birincilerinin belirlenmesi için düzenleme yaptı.

Haz

12 EYLÜL 2022 PAZARTESİ GÜNÜ BAŞLAYAN 2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILIMIZ 16 HAZİRAN 2023 CUMA GÜNÜ KARNE TÖRENİMİZ İLE SONA ERDİ. TÜM ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZE İYİ TATİLLER DİLİYORUZ.

May

2022-2023 Öğretim Yılı Mezuniyet törenimiz 23 Mayıs 2023 Salı günü Ortak Kullanım Merkezi konferans salonunda yapıldı.

May

2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI, YIL SONU MEZUNİYET TÖRENİMİZ 23 MAYIS 2023 SALI GÜNÜ ORTAK KULLANIM TOPLANTI SALONUNDA YAPILACAKTIR.

SON SINIFTA BULUNAN TÜM ÖĞRENCİLERİMİZİN KATILACAĞI ETKİNLİKTE ESNAF ODALARIMIZIN GÜZİDE BAŞKANLARINI, İŞLETMELERİMİZİN ÇOK DEĞERLİ SAHİPLERİNİ VE VELİLERİMİZİ DE ARAMIZDA GÖRMEKTEN ONUR DUYARIZ.

Merkezimiz Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenimiz Gökhan SORHAN ve öğrencilerinin hazırladığı "Şehitler Günü" anma programımız okulumuz öğrencilerine sunuldu. Programa emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

OKULUMUZ GÜZELLİK VE SAÇ BAKIM HİZMETLERİ ALANI 12.SINIF ÖĞRENCİLERİ ÖĞRETMENLERİ İLE BİRLİKTE İLYASKÖY ŞEHİT HAKAN GÜL ORTAOKULUNU ZİYARET ETTİLER. ZİYARETTE KUAFÖR ÖĞRENCİLERİMİZ İHTİYACI OLAN ÖĞRENCİLERİN SAÇ BAKIMLARINI YAPTILAR.
ZİYARETE DESTEK VEREN ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZE SONSUZ TEŞEKKÜRLER.

"Gel, seninde bir meyve ağacın olsun." diyerek okul bahçemizi ağaçlandırıyoruz.

Öğrencilerimizi etkinliğimize destek olmaya davet ediyoruz.

AMASYA İL MERKEZİNDE FAALİYET GÖSTEREN MİS AMASYA TATLICISI BİROL USTA, ÖĞRENCİLERİMİZE TATLI İKRAMINDA BULUNMUŞTUR. EMEKLERİ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ.

"Dijital rehberlik servis hizmetlerinin geliştirilmesi alanında e-portfolyo yeterliliklerin arttırılması" isimli Erasmus+ projesi kapsamında endüstriyel kirliliğin çevresel etkileri ile ilgili faaliyetlerimizden birisi de el ilanları ile paydaşlarımızı çevreye karşı daha duyarlı hale getirmekti. Bu amaçla hazırladığımız broşürümüz Amasya Yeni Sanayi Sitesinde faaliyet gösteren işletmelere okulumuz koordinatör öğretmenleri tarafından dağıtılmış ve gerekli duyarlılığın sağlanmasına katkı verilmiştir.
Tasarımında emeği geçen öğretmenimiz Hakan GÜRBÜZ hocamıza da teşekkür ederiz.

2022-2023 Öğretim Yılı 2.Dönem Öğretmenle Kurulu Toplantımızı 20 Şubat 2023 Pazartesi günü gerçekleştirdik. Toplantıya katılım ve katkı sağlayan idareci ve öğretmenlerimize teşekkür eder, başarılı bir dönem dileriz.

Ock

Merkezimiz tarafından düzenlenen kariyer günleri toplantılarından birisini daha gerçekleştirdik.

Haz

ERASMUS+ PROJESİ KAPSAMINDA KOORDİNATÖR ÖĞRETMENİMİZİN ORGANİZASYONU İLE 8 ÖĞRENCİMİZ İLE İSPANYA'YA GİTTİK. ÖĞRENCİLERİMİZİN DÖNÜŞÜNDEN SONRA KOORDİNATÖR ÖĞRETMENİMİZ AHMET ÇİFTÇİ VE ÖĞRETMENİMİZ MUSTAFA GÖRKEM İLE İŞYERLERİNİ ZİYARET EDEREK, ONLARA PLAKETLERİ VE EUROPASS BELGELERİNİ TAKDİM ETTİK.

Haz

Erasmus+ projemizin kapanış ve belge töreni Amasya Küçük Sanayi Sitesi Ortak Kullanım Merkezinde yapıldı.

Törene İl Milli Eğitim Şube Müdürümüz Bedir Arslan, Amasya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı İsa Köse, Amasya Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Ferhat Bülbül, Ortak Kullanım Merkezi Müdürü Aytül Sanan ve Merkezimiz idareci, öğretmen ve öğrencilerimiz katıldılar.

Haz

Merkezimizin Tübitak 4006 bilim fuarı açılışını bugün gerçekleştirdik. Projeleri ile katkı sunan öğretmen arkadaşlarımıza ve öğrencilerimize sonsuz teşekkürler.