Ekm

OKULUMUZ MOBİLYA VE İÇ MEKAN TASARIMI ALANI ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENLERİNİN DESTEĞİ VE EMEĞİYLE OKUL BAHÇEMİZE KAMELYA YAPTIK. ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZE EMEKLERİ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ.

Haz

Merkezimiz Müdür Yardımcısı Muhsin TUZCU, bugün itibariyle yeni görev yeri olan Amasya Müftü Tevfik Ortaokulundaki yeni görev yerine başlamak üzere merkezimizden ayrılmıştır. Müdür Yardımcısı Muhsin TUZCU'ya yeni görev yerinde de üstün başarılar dileriz.

19 MAYIS 1919 - 19 MAYIS 2021

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ÜN SAMSUN'A AYAK BASTIĞI GÜN OLAN VE TÜRK GENÇLERİNE ARMAĞAN EDİLEN BU BAYRAMIMIZ HEPİMİZE KUTLU OLSUN.

AMASYA BERBERLER VE KUAFÖRLER ODASI SEKTÖR TEMSİLCİLERİYLE BİRLİKTE BAYRAMIMIZI KUTLAMAK İSTEDİK. BU FOTOĞRAFTA EMEĞİ OLAN ÖĞRETMENİMİZ MUSTAFA GÖRKEM İLE AMASYA BERBERLER VE KUAFÖRLER ODASI BAŞKANIMIZ FERHAT BÜLBÜL'E VE DESTEK VEREN USTALARIMIZA SONSUZ TEŞEKKÜRLER.

May

15 Temmuz Şehitler köşemiz hazır. Emeği geçenlere teşekkürler. Tüm şehitlerimize bu vesileyle Allah'tan rahmet diliyoruz. Mekanları cennet olsun.

May

Merkezimize adını verdiğimiz Şehitimiz J.Asb.Kd.Çvş. Yılmaz ZENGİN bundan tam 29 yıl önce, 6 Mayıs 1992 tarihinde şehit olmuştur. Şehitimize Allah'tan rahmet, eşi ve ailesine sabırlar diliyoruz.

Nasıl öldü dedim nasıl ben ona,

Mehmetler ölmez,

Şehitler ölmez.

Öldü denilmezmiş şehit olana

Mehmetler ölmez,

Şehitler ölmez.

Ekm

"Üretim için Stajdayız" projesi kapsamında öğrencilerimiz bilgilerini pekiştirip, stajlarını Almanya'da gerçekleştirdiler.
Staj sonunda öğrencilerimiz Euro-pas belgesi alarak ileriye dönük avrupa'da çalışma imkanına kavuştular.

May

Covid-19 salgını nedeniyle sıkıntılı bir dönem geçirdiğimiz bu dönemde öğrencilerimiz evden tüm sağlık çalışanların teşekkür etmek istediler. Bir ekip ruhu ile evden birbirleri ile iletişime geçerek bu mesajı oluşturdular.
Katılan tüm öğrencilerimize candan teşekkürler.

Öğrencilerimiz 16 Mart'tan bu yana yaşları gereği evdeler ve EVDEKAL çağrılarına da uyarak bu sıkıntılı dönemi aile bireyleri ile birlikte evlerinde geçirmektedirler. Tüm aile bireyleri ile birlikte tüm öğrencilerimize çağrılara uyarak evde kaldıkları için biz de teşekkür ediyoruz.

Sağlık Çalışanlarımız, iyi ki varsınız. Yaptığınız tüm fedakarlıklar için sonsuz teşekkürler.

Proje ekibimiz Merkez Müdürümüz Mürsel Topsakal ve Proje koordinatörü Ahmet Çiftçi ile birlikte Amasya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğini ziyaret ettiler.

3 ÖĞRETMEN VE 18 ÖĞRENCİ İLE 9-29 ŞUBAT 2020 ARASI ALMANYA'DAYIZ.

Merkezimizi temsil eden 18 öğrenci ve 3 öğretmen "ÜRETİM İÇİNDE EĞİTİM İÇİN STAJDAYIZ" adlı proje ile ( Erasmus+ Programı K102 Eylem 1-Mesleki Eğitim Öğrencileri ) Almanya'da staj çalışmasına katılmak için 8 Şubat'ta yola çıktılar.

Kas

Merkezimize adını verdiğimiz şehidimiz Yılmaz ZENGİN'in aile büyüklerinin yaşadığı Bağlıca köyünü Merkez Müdürümüz ve öğretmenlerimiz ziyaret ettiler.
Ziyarette şehidimizin mezarı ziyaret edilerek dua edildi. Daha sonra da annesi evinde ziyaret edildi.
Daha sonra köy camiinde Cuma namazı sonrası şehidimize dualar edilerek ikramda bulunuldu.