Haz

ERASMUS+ PROJE KAPSAMINDA 22 MAYIS 2022 TARİHİNDE İSPANYA'YA GİDEN EKİBİMİZ 05 HAZİRAN 2022 TARİHİNDE YURDA DÖNDÜ. PROJE KAPSAMINDA ÖĞRETMENLERİMİZ KURS VE STAJ ÇALIŞMALARI YAPMIŞTIR. AYRICA BULUNDUKLARI BÖLGEDE GEZİLERE DE KATILMIŞLARDIR. EKİBİMİZİN KURS-STAJ VE GEZİLERDE ÇEKİLEN FOTOĞRAFLAR AŞAĞIDA PAYLAŞILMIŞTIR.

Haz

"DİJİTAL REHBERLİK SERVİS HİZMETLERİNİN GELİŞTİRİLMESİ E-PORTFOLYO YETERLİLİKLERİNİN ARTIRILMASI" Konusunda eğitim almaları için sekiz öğrencimiz Okul Müdürümüz Yaşar Bozatlı ve koordinatör öğretmenimiz Ahmet Çiftçi ile birlikte İspanya'ya gittiler.
İspanya'nın Málaga şehrinde eğitim alan öğrencilerimiz ilk olarak Málaga Belediyesini ziyaret ederek eğitimlerine başladılar.

May

Merkezimizin "DİJİTAL REHBERLİK SERVİS HİZMETLERİNİN GELİŞTİRİLMESİ ALANINDA E-PORTFOLYO YETERLİLİKLERİN ARTIRILMASI" adlı projesine katılan öğretmen ve öğrencilerimizle Amasya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğini ziyaret ettik. Ziyarete Okul Müdürümüz Yaşar Bozatlı, Proje Koordinatörü Ahmet Çiftçi ve Öğretmenimiz Mustafa Görkem ile projeye katılan öğrencilerimiz katıldılar.
Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanımız İsa Köse ile Amasya Berberler ve Kuaförler Odası Başkanımız Ferhat Bülbül'e ev sahiplikleri için teşekkür ederiz.

May

Merkezimizin "DİJİTAL REHBERLİK SERVİS HİZMETLERİNİN GELİŞTİRİLMESİ ALANINDA E-PORTFOLYO YETERLİLİKLERİN ARTIRILMASI" adlı projesine dahil olan öğretmen ve öğrencilerimizle toplantımızı bugün yaptık.

May

Merkezimizin "DİJİTAL REHBERLİK SERVİS HİZMETLERİNİN GELİŞTİRİLMESİ ALANINDA E-PORTFOLYO YETERLİLİKLERİN ARTIRILMASI" adlı projesine katılacak öğretmen ve öğrencilerimize yönelik proje tanıtım toplantısı 13 Mayıs 2022 tarihinde saat 10,00'da merkezimizde yapılacaktır.

May

Merkezimize adını verdiğimiz Şehidimiz J.Asb.Kd.Çvş. Yılmaz ZENGİN bundan tam 30 yıl önce, 8 Mayıs 1992 tarihinde şehit olmuştur.

Merkezimiz idareci, öğretmen ve öğrencilerimiz ile birlikte şehitimizin baba evini ve şehitimizin mezarını ziyaret ederek dualar ettik.

Şehidimize Allah'tan rahmet, ailesine sabırlar diliyoruz.

Nis

Merkezimiz "DİJİTAL REHBERLİK SERVİS HİZMETLERİNİN GELİŞTİRİLMESİ ALANINDA E-PORTFOLYO YETERLİLİKLERİN ARTIRILMASI" adlı proje ile ( Erasmus+ Programı K122-SCH Okul Eğitimi Programı ) İspanya'da staj çalışmasına katılmak için 22 Mayıs 2022 tarihinde yola çıkıyoruz.

ERASMUS+ PROGRAMI ANA EYLEM 1 BİREYLERİN ÖĞRENME HAREKETLİLİĞİ 2021 YILI OKUL EĞİTİMİ KISA DÖNEMLİ ÖĞRENCİ VE PERSONEL HAREKETLİLİĞİ PROJELERİNE KABUL EDİLEN "DİJİTAL REHBERLİK SERVİS HİZMETLERİNİN GELİŞTİRİLMESİ ALANINDA E-PORTFOLYO YETERLİLİKLERİN ARTIRILMASI" ADLI PROJEMİZİN İLK YÖNETİM KURULU TOPLANTISINI YAPTIK.
PROJEDE GÖREV ALACAK VE YARARLANACAK PERSONELİMİZE VE ÖĞRENCİLERİMİZE HAYIRLI OLSUN.

Nisan 2022 sınav dönemi İl Denklik Komisyonu toplantısı Merzifon Mesleki Eğitim Merkezi'nde yapıldı. İl Milli Eğitim Şube Müdürümüz Bedir ARSLAN başkanlığında İlimizde bulunan Mesleki Eğitim Merkezi Müdür ve Müdür Yardımcılarının katılımı ile yapılan toplantıda Nisan 2022 sınav döneminde kalfalık ve ustalık sınavına başvuru yapanların evrakları değerlendirilmiş ve karara bağlanmıştır. Sınav için başvuru yapan tüm adaylarımıza başarılar dileriz.

Erasmus+ Programı Ana Eylem 1 Bireylerin Öğrenme Hareketliliği 2021 Yılı Okul Eğitimi Kısa Dönemli Öğrenci ve Personel Hareketliliği projelerine kabul edildik.

Proje Adı: Dijital rehberlik servis hizmetlerinin geliştirilmesi alanında e-portfolyo yeterliliklerin artırılması.

Projede ziyaret edilecek ülke: İspanya

Tarih ve Katılımcılar: 22 Mayıs 2022 - 04 Haziran 2022 tarihleri arası sekiz öğretmen, 05 Haziran 2022 - 11 Haziran 2022 tarihleri arası sekiz öğrenci ve iki refaketçi

Proje ile ilgili çalışmalarımız son hız devam etmekte olup, gelişmelerden sık sık siz değerli takipçilerimize bilgi paylaşımı yapacağız.
Bizi takipte kalın.

Kas

Bugün 10 Kasım 2021.

Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK'ün aramızdan bedenen ayrılışının 83.ölüm yıldönümü. Evet bedenen bir ayrılış bu. Zira O idealleriyle düşünceleriyle ve bize kazandırdıklarıyla 83 yıldır aramızda. Ve nice 83 yıllarda aramızda olmaya devam edecektir.

Kas

Aralık 2021 sınav dönemi İl denklik komisyonu toplantısı 4 Kasım 2021 Perşembe günü İl Milli Eğitim Şube Müdürü Bedir ARSLAN başkanlığında okulumuzda yapıldı.

Toplantıya Okul Müdürümüz Yaşar BOZATLI ve Md.Yrd. Levent Sefa KORKUT, Gümüşhacıköy Mesleki Eğitim Merkezi Md.Yrd. Yasin Mehdi ÇİÇEK, Merzifon Şehit Murat DEMİRCİ Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Ramazan SAĞIR, Suluova Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü İbrahim BAL ve Md.Yrd. Şahin ÖZDEMİR ve Taşova Şehit Polis Ahmet Yaşar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Md. Yrd. Ayhan SOYAL katıldılar.

Ekm

Öğrencilerimiz öğretmenleri ile birlikte öğle paydosunda sosyal etkinlik çerçevesinde voleybol oynadılar. Hava şarlarının müsaade ettiği her gün öğle paydosunda öğrencilerimizin voleybol ve basketbol oynamaları, birlikte takım ruhu ile bir şeyler yapmanın mutluluğunu yaşamaları, kendilerine daha bir özgüvenle bakmalarına vesile olması açısından bu etkinliklerin faydasına inanıyor ve destekliyoruz.